Lite vår, fortsatt i musikkmodus

Kantoriøvelse i dag. Vi øver blant annet på denne klassiske korperlen:

[youtube=[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iSC5Kjq4aIw&hl=en&fs=1]]

Måtte skifte ut opptaket da jeg oppdaget at det jeg hadde slutta før det var slutt :O
Det er sånne verk som dette som får en til å ønske at en var bass….

0 tanker om “Lite vår, fortsatt i musikkmodus

  1. I den innspillingen jeg opprinnelig la ut var det noen sterke bilder – og bassen var enda mer dominerende enn i det mer balanserte korinnslaget jeg har lagt ut her. Her høres det jo faktisk ut som det er et lite poeng i å være sopran også – selv om bassen fortsatt bærer det hele. Som de jo alltid gjør, men som regel mer anonymt enn her (more power to them!!!)
    Må jo bare legge til et personlig minne her. Denne hørte jeg et av Norges beste kor synge (husker ikke hvilket :() i Hamardomen. De stod i en stor ring rundt hele glasshuset da de sang denne, og rett bak der jeg satt, stod det en fantastisk bass. Det gjorde opplevelsen desto bedre. Og symbolikken i framføringen på et slikt sted bidro naturligvis også med sitt. Det er ikke for ingenting at denne svært ofte brukes ved kirkeinnvielser.
    Den var også ganske sterk i en kirkeruin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *