I løpet av det neste døgnet

Tenker jeg telleren passerer 30 000 treff. Men hvordan skal jeg vite hvem som kom nærmest? Svaret er at det vet jeg antagelig ikke. Derfor utøver jeg min rett som eneveldig blogginnehaver til å endre reglene i siste øyeblikk. Hvis du vil være med på denne uhøytidelige markeringen av et tilfeldig valgt tall – og ønsker deg en plante (eller flere…) fra hagen min – skriv en kommentar til dette innlegget. Det er aldeles opp til deg hva du skriver, men gjerne litt konstruktiv tilbakemelding på bloggen, eller noen velvalgte ord om hvorfor akkurat du bør få pakke, og gjerne noe om hvilke( n) plante du ønsker deg.

Så tar jeg en eneveldig avgjørelse om hvem som får premie når jeg ser at telleren bikker det magiske tall Smilefjes med åpen munn

Edit: Og når jeg ser at telleren bikker det magiske tall setter jeg strek. Så det gjelder å skrive noe før det 😉 Vil du være med, så heng på…

24 tanker om “I løpet av det neste døgnet

 1. Javelja……og hva skal man ønske seg da? En liten stikling av en viticella-klematis kanskje? Eller blodrot? Vet ikke om du har dem engang…..

  Nuvel, jeg har fulgt hageskribleriene dine siden jeg registrerte meg på hagEgal for en del år siden, og kommer nok til å fortsette selv om jeg ikke innkasserer gevinst denne gangen 😉

 2. Gratulere med rundt-tall-rundinga!

  Her lokket du meg til å kommentere en blogg for første gang, bare for at jeg kan få ønske meg en plante fra deg: Finner du et skudd av Tuscany Superb, som jeg fikk i HHV-pakke fra deg i fjor? Musa spiste opp den jeg fikk, og jeg ble så skuffet…

  🙂

 3. Takk, det samme Rita 🙂 Bloggen din er en av de jeg følger med på. Litt i rykk og napp, riktignok, men tror jeg får med meg det meste.

 4. @Sony. Huff da. Det må det bli en råd med, uansett hvordan jeg bestemmer meg for å fordele godene i denne “konkurransen” — (beste kommentar, loddtrekning, alle fordi bare 2 gadd å skrive noe…. vet ikke ennå ;-))

 5. Bare for gøy, så klart! Hjelper selvfølgelig til med å bikke telleren din….
  ….enda jeg har hatt en ekstremt lat feriedag i hammocken 😉

 6. Har ingen ting her å gjera bortsett frå at eg elska (som barna mine seier) Praha-kommentarane dine. Takk for dei

 7. Gratulerer med rundt tall snart!
  Jeg er nok ikke den flinkeste i klassen til å legge igjen kommentar hos deg, men kan love at jeg leser alle dine innlegg. Blir stadig inspirert til å anlegge rosebed etter å ha sett bildene dine!
  Om jeg fortjener pakke om jeg kommer nærmest rundingen, njaa, men forsøker likevel. Har fortsatt Corydalisene jeg fikk av deg for endel år siden! Så om jeg blir utvalgt lover jeg å kjøpe minst ett par roser i år samt love å ikke sende deg en pellis!!!!!

 8. 73 oppslag på dette innlegget og bare 6 som har sagt noe? Jeg lover å ikke sende skvallerkål og krypsoleie, altså…

 9. Moro ide og gratulerer med så mange oppslag :-)Følger ikke alltid like godt med i alle bloggene, men er innom av og til.

  Den flekktvetannen jeg fikk av deg for noen år siden har virekelig blitt flott der den lyser opp med sine hvitstripete blad i skyggen under et grantre sammen med hasselurt. For en gangs skyld er jeg ganske heldig med en sammenplanting. tjihii.

  Ha en strålende kveld 🙂

 10. Krypsoleie og skvallerkål har jeg et godt utvalg av fra før 😀
  Ellers rekker tiden sjelden til å lese, for ikke å snakke om kommentere blogginnlegg for tiden, men du har gitt meg mange gode tankevekkere i årenes løp.
  Uansett – gratulerer med rundt tall på bloggen. 30.000 er i grunnen imponerende!

 11. Gratulerer! Då må eg jo skrive innlegg;-)
  Det hender eg skriv eit lite innlegg nå og då, men eg les her inne endå oftare.
  I tillegg til flotte rosebilete, og inspirerande hageprat, skriv du gjerne om ting du meiner noko om.
  Eg likar godt bloggarar som kan ha meiningar, og meiningars mot,
  og som dessutan får sagt(skrive) det på ein fornuftig og forståeleg måte:-)
  Skulle du finne det for godt å sende meg ei plante, så er eg nesten altetande,
  og eg har dessverre ikkje oversikt over innhaldet i din hage:-D

 12. Da må jeg skrive innlegg vettu selv om jeg aldri kommer i kategorien “de som vinner”.
  Bloggen din har jeg fulgt med på siden jeg kom inn på hagegal, det var dagbøker den gang da. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer etter meg når jeg besøker bloggene.
  Ha en fin uke:)

 13. Jeg har også fulgt bloggen din i mange år. Bare et spørsmål: hvorfor kommer den ikke opp på oversikten til venstre?

 14. Hei Hilde. Jeg henger mrg på om det ikke er for sent. Jeg er av og til innom bloggen din. Her inne kan du lese litt om alt, det liker jeg:) Det er en raus og lærerik blogg. Jeg synes jeg fortjener en pakke for jeg er en av dem som aldri har blitt med på hemmelig hagevenn prosjektet på Hagegal, rett og slett fordi jeg har for lite å byte med:( Klem Ellen.

 15. Da har vi passert det magiske tall – med god margin: 30134 nå. Så da setter jeg strek og sier tusen takk til de som har kommentert. Juryen trekker seg nå tilbake, og en avgjørelse vil foreligge i løpet av dagen 😀

 16. @lilly – jeg vet ikke hvorfor bloggen min har falt ut av listen. Kanskje Solfrid kan ta en titt på det? Jeg har jo skiftet bloggadresse noen ganger, kanskje det er feil adresse i google-readeren? (For denne listen er vel en google-feed?)

 17. Men det spørs om jeg tar sjansen på å sende noen planter i morgen. Sender på lørdag, tenker jeg – da har jeg fri, og de kommer fram i løpet av neste uke…

 18. Da har jeg tatt en avgjørelse og klart å spore opp fullt navn og adresse på de jeg har tenkt å sende pakker til. Forbeholder meg retten til å være litt hemmelighetsfull en liten stund ennå – men kommer til å sende pakkene litt seint på lørdag, slik at de forhåpentlig er i god form og framme mandag eller tirsag 🙂

 19. Skal sjekke, Hilde, men du var inne sist jeg titta. Tar det med en gang!

 20. Og da ble jeg for sein ja…..Men kan vel likevel si at jeg liker bloggen din fordi du skriver engasjerte innlegg om mye som engasjerer meg også…. Og så hadde jeg jo håpet på et nytt skudd av Tuscany Superb jeg også, siden det jeg fikk med meg i fjor ikke overlevde vinteren… :-(((

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *