Nå også som interiørblogger

Jeg leser sjelden eller aldri interiørblogger, det syns jeg er drepende kjedelig og den “shabby chic”-stilen som alle sånne har vært fulle av (de få jeg har sett), syns jeg er direkte stygg. Smaken er som baken, ikke sant?
Nå leser jeg i dagbladet hva som  definitivt er ute.

På toppen av lista står pynteting i smijern. Da må jeg jo bare blogge min høyt elskede lysekrone – selv om bildet ikke yter den rettferdighet (dårlig fotograf). Den er enkel, stilren og nesten sakral i formen synes jeg. Så Dagbladet – den får bare være ute så mye den vil, hos meg blir den inne.

image

PS
Hvis jeg skal anbefale EN blogg som til dels handler om interiør, så måtte det være naboen.  Den er verd å lese 🙂

9 tanker om “Nå også som interiørblogger

  1. Og med naboen mente du m o p p e g u r i ?! Morsomt for naboen som er mest opptatt av “the real thing” og ikke trender. Masse fint i smijern og vi beholder det vi er glad i.

  2. Fin lysekrone. Fin blogg. Og trender, ja, de hjelper vel noen i flukten fra livets uendelige ensomhet, uutholdelige letthet – eller noe i den stilen. Vi har vel alle våre metoder. 🙂
    Ha en god dag.

  3. Begynte å lure på om du hadde hivd deg på interiørblogging…

    Nydelig lysekrone! Jeg er også veldig glad i mine flotte gamle smijernslamper.

  4. Jeg har også en smijernslystekrone som jeg er veldig glad i. Jeg gidder heller ikke å henge med på slike trender, men har det slik som jeg vil og syns er fint.

  5. Jeg konstaterer at jeg nå har begått en versting til – bestilt sofa i mikrofiberstoff. Jeg la først og fremst vekt på slitestyrke og rengjøringsvennlighet, og synes ikke stoffet ser ille ut. Det ser ut som chenille, og takke meg til framfor skinn, som var alternativet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *