Søndagsmiddag – Muriels kylling og Nigellas kake

Søndagsmiddagen ble god. Hovedretten var Muriels kylling etter denne oppskriften. Kan anbefales. Kjøp en skikkelig stor, frittgående og saftig kylling….

image

Tilbehøret skal være grønne bønner og potetmos. Jeg mobba mannfolket for å ha kjøpt bønner på boks. Det skulle jeg ikke gjort, jeg klarte å svi dem, og måtte improvisere med kikerter i tillegg (han hadde heldigvis kjøpt MANGE bønnebokser).Bønner, kikerter, brunet brødrasp og parmesan. Ikke verst, hadde nok vært enda bedre med bare bønner, og best av alt med nyplukkede bønner fra egen hage. Må så bønner neste år…
image

image
Og så var det Nigellas himmelske kake, da. Takk til Jan som posta lenken på Facebook. Denne kaken er virkelig minneverdig. Jeg gjorde ikke helt som anvist – brukte litt mindre sitronskall. Er litt skeptisk til sitronskall, i alle fall hvis det ikke er økologiske sitroner. Vaska dem godt…. Brukte litt mindre sukker i sukkerlaken, men hadde til gjengjeld i en god dash Grand Marnier. Det ble ikke vondt, nei….
Og så har det sneket seg inn litt mer interiørblogging. Dette er min ANDRE høyt elskede lysekrone. Den første er kjøpt på IKEA for en billig penge. Denne her er kjøpt på antikkmarked for tusenvis av penger. Begge er flotte på sin måte. De henger i hver sin ende av stua 🙂
image

image

image

image

3 tanker om “Søndagsmiddag – Muriels kylling og Nigellas kake

  1. De frosne brekkbønnene fra Findus (tror jeg) er en trofast middagsgjest her hos oss. Frossen er bedre enn hermetikk. Men, at du klarte å svi dem – fantastisk!
    Den lysekrona var da bare så flott, forresten:D
    Kaka er notert, må prøves. Nøttekaka ble en suksess, alle likte den, utrolig. Blir nok en trofast gjest på kakebordet.

  2. Joda – jeg mener jo at jeg sa til mannfolket at han måtte se etter frosne bønner hvis de ikke hadde ferske (og det er vel ikke sesong for bønner nå…) Men ja, jeg klarte å svi dem 😀 Og kaka er himmelsk. Enda bedre enn den nøttekaka, som jeg også har innlemmet i standardrepertoaret ja…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *