Masse snacks på Nordåsvegen

image
Dette har vært en i overkant stressende dag. Det er utrolig travelt på jobben om dagen, men sånn er det jo bare. Forsøkte likevel å bli ferdig i noenlunde gudelig tid, siden jeg hadde lovet å kjøre yngste englebarn til jobbintervju i Brumunddal i dag (hun har ligget til sengs med feber og virus, et par dager, ellers kunne hun vel tatt offentlig transport). Men jeg hadde jo en baktanke også – om å oppsøke Nordåsvegen plantesenter mens englebarnet ble grilla. Og du store allverden så mye flott de har der i år! Jeg gikk jo dit egentlig for å se om de hadde hatt vett til å bestille Morten Korch. Det hadde de ikke, men de hadde et uvanlig stort utvalg av andre roser, så alle roseentusiaster i nærområdet bør sjekke her. Jeg kjøpte riktignok ingen roser (selv om det var et par jeg hadde lyst på…), men fant både Sambucus Nigra “Black lace” og en magnolia sieboldii (sistnevnte til 199 kr, og den var stor og fin). Begge burde egenlig klare seg her, men magnoliaen fikk nok noe virus – og black lace bukket under på grunn av dårlig vinter og ekspansive naboer. Nå prøver jeg igjen 🙂 Og da jeg kom til kassa, nevnte jeg for den blonde (hehe) og svært unge damen som stod der at jeg var lei meg for at jeg ikke fant Morten Korch. Hvoretter hun øyeblikkelig dro opp et notatblokk og sa at den kunne de selvsagt bestille. Sånn service liker vi. De noterte hva jeg ønsket og mitt telefonnummer. Nå er jeg spent 🙂
(PS, nei – jeg verken ble forespeilet eller spurte om noe prisavslag eller andre fordeler for å skrive dette – jeg har lenge hatt et svært godt inntrykk av dette hagesenteret, og i år tror jeg de har overgått seg selv. De har vunnet en pris for gjenoppbyggingen etter brannen også – stå på!)

1 tanke om “Masse snacks på Nordåsvegen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *