Fast food…

I dag hadde jeg bestemt meg for å ha fisk til middag igjen. Men det er veldig hektisk på jobben nå, antagelig siden jeg skal ha ferie til uka. Timeboka er full og enda litt til. Så jeg var mest innstilt på noe som går fort å lage. Og da er jo fisk ideelt. Lurte meg til et lite søk på nettet innimellom pasientene, og kom over denne. Jeg gjorde det jo selvsagt ikke helt sånn. Shoppa i Brumunddal, fordi jeg hadde lovet å hente yngste englebarn etter jobbintervju. (2. gangs intervju på Rimi, men de tar nok sakene alvorlig der, de ble visstnok kåret til Norges beste Rimi og har vært på TV i “undercover boss”). Hun fikk jobb, så vi slo på oss en skrukk og kjøpte Salma-laks. Stekte den i panna med rikelig fiskekrydder (apotekets er best, men det selger de bare til jul), satte den deretter i ovnen på ca 80 grader, mens jeg kokte eggnudler og woket grønnsaker. Jeg woket en hel nykål som var igjen etter coleslawen og en rød paprika som var igjen fra i går. Brukte Trines oppskrift på søt soyasaus, men den finhakkede chilien og hvitløken hadde jeg i panna sammen med de andre grønnsakene. Strødde også litt ingefær over kålen, det skal visstnok være godt. Og det var det. Takk til Trines matblogg for inspirasjon. Dette var hurtigmat etter mitt hjerte – enkelt, kjapt og usannsynlig godt.

image
(se bort fra sennepen, den brukte vi ikke på denne maten, nei…)
image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *