Idefix har nå bodd her i to uker

image

Katten liker ham fortsatt ikke – eier ikke smak den pusen. Han er jo så SØT! På grunn av den sure pusen er han blitt litt forsiktig når det gjelder å nærme seg andre også, selv om han absolutt er positiv og interessert, både overfor folk og dyr. Kanskje like greit, det er sannelig ikke alle som er snille og hyggelige?
Tross alt virker det som det går framover med pusen også. Jeg sa på forhånd at hun kom til å furte i tørkeskapet i tre uker. Hun har furtet i kjelleren, og forlater rommet så snart den krøllete unge mann viser seg. Men hun virker ikke lenger hysterisk livredd, og det har ikke vært noen kilevinker siste uka.
De siste par dagene har vi gått noen ordentlige skogsturer Idefix og jeg. Det er greit å forlate gardsplassen sammen med meg, og han dilter fint etter. Belønner kontakt og nærhet til meg, og har foreløpig gått uten bånd stort sett.
Inne/hjemme trener vi på innkalling, “sitt”, “dekk”, “bli” og i dag begynte Kjersti med target stick (en sleiv fra skuffen får gjøre nytten). Det skjønte han med en gang, han er ikke dum.
Forhåpentlig går det nedover med antall dammer på golvet også. Han later ikke til å se det som nødvendig å si fra at han vil ut. Får prøve å finne en måte å lære inn det også på etterhvert. Kan imidlertid ikke huske at det var noe problem med Bertil, uten at vi gjorde noe særlig annet enn å ha ham ut ofte og skryte når det ble forretninger ute.
Valpekurs har vi utsatt, men planlegger å prøve å komme meg på valpetreff på mandag. Sikkert koselig å treffe noen likesinnede, selv om vi må kjøre til Raufoss. Jeg hadde egentlig satt min lit til naboen, som fikk en Shih Tzu eller hvordan det uttales for litt siden, men den har flytta til Oslo og er bare hjemme av og til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *