Valpetreff

image

Ulldotten og jeg våget oss til Raufoss på valpetreff, siden vi droppa valpekurset. Tenkte han måtte få treffe noen andre enn den sure pusen – og var egentlig litt bekymret for om han skulle bli livredd i møte med en hall full av mer eller mindre uregjerlige valper. For ikke å snakke om at han liker bare så måtelig å kjøre bil, vi kunne ikke vegen, og anså faren for å påtreffe villtotninger som stor.

Men det gikk over all forventning. Idefix sovna på Mjøsbrua og slutta dermed å bære seg over å sitte i bur, vi hadde GPS og fant vegen uten problem, og totningene var forbløffende siviliserte.
Ellers var det omtrent som å være tilbake i barnehagen eller kanskje heller første dag på skolen? Heldigvis var det ikke min unge som lagde mest bråk – men det var min unge som tissa på golvet 😀

Men han takla det fint – la seg faktisk rett ned mens “tante” snakket sånn i utgangspunktet. Gå pent på venstre side har han ikke særlig snøring på, men han er flink til å sitte på kommando, selv om han blir fort distrahert. Og så traff vi broder’n! Det var nok kveldens høydepunkt, og de hadde det ordentlig gøy en liten stund utenfor, mens mammaer utvekslet erfaringer om avføring og unoter og sånt 🙂
Vi kommer nok til å gjøre turen til Raufoss oftere – tror det var veldig bra for Idefix å treffe noen andre dyr som er litt snillere og greiere enn pusen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *