Oppdatering

image

Hatt besøk av verdens søteste i helga. Jonas var flink og hjalp mormor med å montere innbyggingsskap for stekeovn. Mannfolket har nemlig vært på IKEA og handla benkeplate, stekeovn og skap. Og kom hjem med ALT SAMMEN. Vanligvis er jo IKEA noe av et mareritt, men de har sannelig kommet seg når det gjelder data. Jeg kunne sjekke på forhånd at alt fantes på varehuset, og sende med nøye spesifisert handleliste. Så her skal det bli kjøkkenfornyelser. Den gamle komfyren skal ut. Nå blir det integrert stekeovn med damp og platetopp med fem plater. Dvs fire + en “holde varm” plate. Det skal bli stas til julemiddagen, tenker jeg. Kommer til å ommøblere litt også, slik at jeg slipper å bestille elektriker for å montere en ekstra kontakt. Stekeovnen kan jo bare stå der det er kontakt fra før 🙂
Ellers var det ingen suksess med bissevoven og barnebarna. Særlig Anna var i utgangspunktet skeptisk. Og når hun hylte og løp, trodde jo Idefix at det var en morsom lek. Forhåpentlig blir det bedre når de verste valpefaktene er over.
Større suksess var det imidlertid at Idefix fikk hilse på en snill puddeldame i nabolaget. De kom riktig så godt overens. Skader nok ikke at han blir kjent med andre hunder i nabolaget mens han er liten valp. Mindre sjans for konflikter enn om vi venter til han blir stor, tenker jeg.

I dag er det valpetreff igjen! Og vi har meldt oss på valpekurs på Gjøvik i desember/januar, der kommer nok broren også til å gå. Og nå tror jeg han begynner å bli klar for kurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *