Planlegger tur til Bratislava

utpå våren. Og da er det kanskje lurt å blogge litt om det allerede nå, i fall noen jeg kjenner har vært der og kan komme med gode tips.

Jeg har jo vært der selv også. Vi stoppa i Bratislava da mannfolket og jeg var på Donaucruise for noen år siden, og lovet hverandre at dit skulle vi tilbake. Den gangen var det ingen direkte flyruter dit fra Norge, men det gikk an å fly til Wien og ta hydrofoilbåten på Donau som bruker en time til Bratislava.

Bratislava er mindre og annerledes enn Praha, som jeg nå har besøkt ikke mindre enn fire ganger de siste par årene. Men har noe av det samme preget, med en trivelig gamleby og en dominerende elv som renner gjennom byen. Selvsagt har jeg tatt TripAdvisor til hjelp, og bestilt rom på dette hotellet:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274924-d276296-Reviews-Marrol_s_Boutique_Hotel_Bratislava-Bratislava_Bratislava_Region.html

Vi har allerede bestemt oss for å se to operaforestillinger – Janufa, som er en tsjekkisk/slovakisk opera og ikke så kjent internasjonalt, og Macbeth, som jeg aldri har hør i levende live heller.

Har funnet ut at den botaniske hagen i Bratislava er verd et besøk.

Men vi skal være der en hel uke. Forslag, anyone?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *