I serien Hilde plager folk med bilde og skryt av maten sin…

image

 

Har vi kommet til hjemmelagde laksekarbonader med hjemmelaget potetmos og hjemmelaget remulade. Hjelpes for kvalmt husmorskryt.

Første gang i mitt liv jeg har laget noe fiskefarseaktig, men det var jo ganske lettvint, egentlig. Fire laksefiletbiter, et par egg, potetmel, griljermel (eller geriljamel som Kjersti kaller det – i mangel av poteter, de skulle jeg jo bruke til noe annet), tre vårløk og fire hvitløksfedd. Fiskekrydder. Suste rundt i matmøllen, stekes i panna på ganske svak varme.  Tiloversblevne poteter fra heromdagen skrelles og has i kasserolle sammen med litt smør, melk, muskatnøtt og salt. Bamixes og ferdig. MYYYYE bedre enn potetmos på pose. Revne gulrøtter med en dash limejuice.

Remulade av lettvinn type: 1 egg, 1 ss hvitvinseddik, 1 ts sennep. Bamixex. Tilsettes 2-3 dl nøytral olje, bamixes litt mer. Nå har du majones. Tilsett krydder etter smak. Kapers brukte jeg, var det jeg hadde i dag.

Nam.

6 tanker om “I serien Hilde plager folk med bilde og skryt av maten sin…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *