Første morgen i Bratislava

Turen gikk knirkefritt, bortsett fra at Norwegian også denne gangen hadde klart å gi meg feil referansekode på billetten, så det gikk ikke å sjekke inn automatisk. I Norwegian-skranken satt det en usannsynlig lite hjelpsom ung mann, som så vidt nedlot seg til å snakke med meg. Til slutt kastet han et blikk på billetten og påstod at jeg skulle fly med SAS. De SAS-ansatte var svært mye mer hjelpsomme, og foreslo det jeg burde kommet på selv i utgangspunktet – kikk på avgangstavlen for å se hvilket flyselskap som faktisk har den ruten. Det var naturligvis Norwegian. Tilbake til innsjekkingsskranken (ikke den for opplysninger denne gangen nei…) til Norwegian, hvor de nok en gang nektet for å ha noe med dette flyet å gjøre, men de tilkalte en ekspert på flyselskaper som fastslo at det VAR Norwegian, det er bare noen reisebyråer som koder dem ZZ i stedet for DY. Nå skal det sies at denne turen var bestilt på Norwegians egne nettsider, så her foreligger det noe mangelfull opplæring…

Men vi kom oss da av gårde, uten ytterligere om og men. Til Bratislava ble vi fløyet av en dame, såpass uvanlig fortsatt at det er verd å merke seg.

På flyplassen ble vi som avtalt møtt av en mann med plakat som kjørte oss til hotellet i svart Mercedes. Og hotellet svarer så langt til forventningene. Nydelig dekor – kan gi en viss Titanic-følelse som en skrev på Tripadvisor. Men det står heldigvis på fast grunn og synker garantert ikke. Innsjekkingen foregikk sittende og under servering av drikke etter eget valg. Vann til meg, musiserende vin til mannfolket :-). Rommet er ikke så stort, men sengen er god, badet usedvanlig velutstyrt, det er tøfler og badekåpe til avbenyttelse, fri minibar (!) og trådløst nett. Utsikten vår er til en nydelig takterrasse med flotte blomsteroppsatser. Det er både en fordel og en ulempe – det satt noen der ute og jodla til klokka to i natt.

Nå skal vi ned og prøve frokosten, og jeg mistenker at dagens program blir minst en kirke (mange flotte her), og muligens et besøk i noe som er merket på kartet som Medicka Zahrada….

20130424_192504

Her er takterrassen. Må ta noen flere bilder av hotellet. Nå skal jeg prøve badekåpen før vi går ned og spiser.

Én tanke om “Første morgen i Bratislava

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *