Gult er kult

Posted by ShoZu

Dette ble ikke så gult som det ser ut i virkeligheten. Mahonia, forsythia og et hav av påskeliljer.
Nokså mange løvetann også, men jeg koooser med med å tusle rundt i min forsømte hage, hilse på venner fra i fjor sommer som stikker hodet opp av jorda, og gleder meg til en ny hagesommer.

0 tanker om “Gult er kult

  1. Det blir helt sikkert herlig hagesommer for deg. Husker for noen år siden på Hagegal da du hadde bestil x antall roser!! De gir sikker masse gleder. Jeg har bestilt roser (ikke såå mange da men) sammen med noen venninner (og en kollega av deg tror jeg), gleder meg til de snart skal hentes!!

  2. Jeg er svært glad i rosene mine, ja – og de fleste ser ut til å være i god form etter vinteren. Og i potter står ca 30 roser som jeg har vært og hentet i Danmark for et par uker siden. De må plantes, men først må jeg luke og rydde, tror jeg. De får klare seg i pottene litt til.

  3. Jeg må tilstå at jeg har ikke helt oversikten. Jeg talte litt over hundre roser i hagen før jeg bestilte de 103 fra Danmark i 06. I tillegg kjøper jeg jo roser jevnt og trutt, i fjor ble det noen fra Hesleberg, bl.a. Dessuten dauer det jo noen, selv om jeg har vært forskånet for de helt store frafall. Vil tippe ca 250?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *