Men er det sikkert at det er flere skjemaer som er løsningen?

 

Leste denne på nett I dag:

http://www.f-b.no/nyheter/trearing-glemt-i-barnehagen-de-ansatte-laste-dorene-og-gikk-hjem-1.8027527

Selvsagt en opprivende opplevelse for alle involverte, ikke minst den ansatte som ved en feil krysset av for at ungen var hentet. Så for å markere at dette er noe man tar alvorlig, innfører ledelsen et skjema til. Hallo? Hjelper det? Det er ingen tvil om at den ansatte som en gang har gjort en slik feil som dette vil være dobbelt oppmerksom i framtida. Eller – hvis ikke – bør vedkommende faktisk jobbe i barnehage?

Det bør kanskje holde med ett skjema – og det er vel den som henter ungen som bør krysse av for at h*n faktisk har overtatt ansvaret for ungen, og signere med navn – på noen som er kjent for barnehagen. Eller hur? Er det vanskelig?

Men dette er jo en velkjent politisk reaksjon – går noe feil, innfør flere skjemaer og mer kontroll. Som om det hjelper? De som ikke gidder, kommer heller ikke til å bry seg om å fylle ut skjemaet riktig. Eller i det hele tatt. Det vi trenger er flere folk som faktisk tør å ta ansvar når noe uforutsett skjer.

http://www.youtube.com/watch?v=ixUbdeXCp0M

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *