Kjøkkendingsepost

image

 

Dette ble en aldeles uovertruffen fiskemiddag etter alt juleflesket. På butikken var det smått stell med ferske saker, både av fisk og grønnsaker i romjula, men jeg fant en fersk torskeloin, og gikk for frosne grønnsaker – egen blanding som passer godt til fisk.

Og så brukte jeg alle dingsene mine. Julerestepotetene ble til potetmos ved hjelp av min kjære Bamix. Vær forsiktig, moser du for mye, blir det klister. Det gjør ingen ting om det er klumper i den. Grønnsakene ble ristet i en bolle med ørlite olje og tilberedt i airfryeren, og torsken ble behørig krydret og vakumert, og lagt 30 minutter på 48 grader i sous-vide. Over det hele helte jeg min egen variant av soyanøttesmøret til Heia Mat.   Du slette tid, så godt det var. Herved blogga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *