Verdens beste matfat.

Schrødingers katt slår igjen til med et interessant program. Dessverre dør lenken etter en uke, her er en beskrivelse fra UK, programmet er produsert av BBC. Et svært informativt program, selv om jeg ikke er helt enig i konklusjonen til skribenten på Metro. Det er jo ikke sånn at nå må vi alle begynne å spise rakhai og sur værpung i myse – det viser tvert om at de friskeste folka er de som spiser sunn, kortreist mat som de har laget selv, de sykeste er de som spiser industriframstilt mat på boks og/eller heller i seg litervis med brus eller vodka.
Som jeg skulle sagt det selv: lag maten selv.
Etiopia gjorde det bedre enn Storbritannia. Ikke mye ferdigmat å se på dette matbordet?
Etiopias matfat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *