Skjerp deg, Sponheim…

Sponheim er sint og lei seg fordi partifellene ikke har støttet ham og kritisert det Thommesen skriver i boka si om at Lars er en usympatisk person.
Hvis jeg ikke husker feil, var Sponheim selv raskt ute og sa at denne boka kunne han ikke kommentere, for han var ikke psykolog.
Dette er en spydig og ekkel kommentar, for det første – han antyder jo at det Thommesen sier i boka (som jeg verken har lest eller kommer til å lese)skyldes hans psykiske problemer.
Da er det åpenbart for alle og enhver at dette er en personkonflikt mellom to menn med et stort ego – og det ville sannelig ikke være lett for noen andre å si noe vettugt etter en slik utblåsning fra sjefen sjøl.
Og har egentlig en slik personfokusert skittentøyvask noe i media å gjøre i det hele tatt? Hvem bryr seg? Aarebrot har aldeles rett.
Jeg håper egentlig Lars mister motivasjonen fullstendig, og at vi får en venstreleder med mer fokus på partiprogrammet og mindre på eget ego før valget. Da skal jeg vurdere å stemme på dere, folkens 🙂

0 tanker om “Skjerp deg, Sponheim…

 1. Ja, dette er klassisk – 2 smågutter som slåss om den samme spaden, og ingen gir seg. Kanskje kommer det en dame inn og skiller dem, og napper til seg spaden? 😉

 2. Enig, dette burde de virkelig holde seg for god til! Finner endelig ut hvilken retning stemmen min skal gå, men så må man liksom ta dette på kjøpet?

  Hva var det jeg leste en gang?
  …jo; Det finnes flere hysteriske menn enn kvinner – de har bare et dypere stemmeleie.

 3. Jeg er så enig så enig. Nå har vel heller ikke Sponheim pakket inn i silkepapir enkelte uttalelser han har kommet med, så han trenger ikke sutre.

 4. Enig. Særdeles lite ærerikt, for ikke å si mandig, av Sponheim. Han har et antall kvinner med peil ifht psykisk helse i partiet sitt, og jeg antar at han blir fortalt et sannhetens ord eller fem. Jeg håper i alle fall det.
  En av dem burde nappe til seg spaden, ja.

 5. Vi kan jo leve i håpet. Sist jeg leste noen statistikk på dette, ble det konstatert at Venstre har de høyst utdannede velgerne. Da burde det finnes noe bedre å ta av enn de to småguttene her?
  Venstre gjør i hvertfall en utmerket jobb i min kommune – selv om de har få representanter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *