Andre konsert i boks…

og en skikkelig jubileumsfeiring ble det 🙂
Masse folk til tross for tre andre konserter i nærområdet.
AKustikken i Ringsaker kirke er helt annerledes enn i Lillehammer, med litt andre utfordringer.
Magnificat satt enda bedre enn sist – det er virkelig et verk som gir meg gåsehud i nakken. Nå fikk jeg bedre med meg alle de fine virkningene i strykerstemmene også. Gleder meg til å øve inn det tredje verket av Eva Ugalde som vi ikke fikk sunget nå. Og jeg skal holde øynene åpne for flere verk av den damen.

0 tanker om “Andre konsert i boks…

  1. Vel, evner til slik utøvelse er ikke blitt meg tildelt, ei heller er det slik musikk jeg hører på til daglig – Men dine gode skildrerier over vilken glede, og vilke gode følelser musikken gir deg, er deilg å lese!

    Evnen til, glede over og “gåsehudfølelse” av, musikk, har også jeg heldigvis fått i rikt mon av!

  2. Jeg leste den særdeles rosende anmeldelsen i gd, den burde lokke mange!

  3. takk for kommentarer 🙂 Jeg pleier å si at jeg har (minst..) en sommerhobby og en vinterhobby. Både musikken og hagen gir uendelig mange gleder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *