Såg du noko…

202-visning
(noter lånt av musikkpedagogikk.no – vi har sunget denne i Cantarelle ;-))
Kleskrise i morges i forhold til arbeidsantrekk. Jeg går vanligvis i helsevesen-pysjamas fra Invite – praktisk og behagelig. Men for varmt, slik sommertemperaturen er nå. Slengte derfor på meg et skjørt jeg kjøpte i Wien (hvor det også var altfor varmt til de klærne jeg hadde med meg…), men fikk betenkeligheter på vei ut døra. Skjørtet er kort. Ca 15 cm over kneet. Nå kler ikke jeg lange skjørt, til det er jeg for liten av vekst. Men så spørs det om det passer seg for kjerringer på min alder å gå i sånt på arbeidet, da. Mannfolket var av den mening at det utelukkende ville virke befordrende på helsa til eventuelle eldre mannlige pasienter. Men det er jeg nå ikke så sikker på. For mange år siden, hadde jeg på meg et kort skjørt på jobben på Brøttum. En eldre mann (nå avdød) hadde time den dagen. Han så på meg med et meget kritisk blikk, og sa: Denna stakken er for stutt!

0 tanker om “Såg du noko…

  1. Hvis kjerringa på din alder føler seg vel i stakken, mener denne kjerringa at det er OK. Nesten uansett høyde over Mjøsa. Så lenge en ikke er i tvil om det er en stakk eller et litt bredt belte, da kunne folk tro du var i feil bransje, hehe! (Ellers får folk tro det de vil, og det gjør de sikkert på Hedmarken)

  2. jeg syns det hele kommer an på om du hadde lange fæle hår på leggene eller ikke.

  3. Hehe, det gjør de vel på Hedmarken som andre steder 😉 Og det er i alle fall behagelig i sommervarmen.

  4. Jeg må innrømme at jeg trives i stakker som din avdøde pasient nok hadde synes var for stutt…..selv om jeg har nådd skjels år og alder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *