Nytt videoforsøk

Dette er jo litt morsomt, selv om jeg ikke akkurat er noen kanonfotograf. Denne gangen har jeg brukt kameraet til å lage en liten filmsnutt. De andre er satt sammen av bilder og laget til film i Picasa.
Liten hagerunde i en pust i bakken under helgas maratonvakt. Det er fortsatt tørt, som dere ser – men det er da kommet litt regn i dag, og mer er spådd utover uka. Det trengs. Deretter håper jeg det blir sommerlig og varmt igjen!
Jeg plukket med meg en stor bukett roser og tok med til vaktrommet i morges – det var jo en trøst 🙂
Både Lykkefund og Souvenir du dr Jamain er stankelbeinete, men jeg må jo vente med saksa til blomstringen er over. Doktoren remonter jo – det blir vel så som så med det i år – foråpentlig blir den desto flottere til neste år.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gCH3Tl0Xkzs]

0 tanker om “Nytt videoforsøk

  1. Så utrolig flott det er i hagen din med alle DE frodige rosene. Takk for titten, må visst kjøpe meg et videokamera snart jeg også….

  2. Filma dette med videofunksjonen på det lille kompaktkameraet mitt – så det er ikke nødvendig med eget kamera for småtterier som dette

  3. Så mange flotte roser du har, og annet også. Og den diiigre hagen da. Må være rene festen å vandre rundt der. Kjekt med film. Må kanskje prøve det jeg også.

  4. Som alt annet har diiiger hage fordeler og ulemper. Ofte er det helt klart en fest å vandre rundt der – men det kan også føles temmelig overveldende, når man har hatt for lite tid til hagen i lang tid og ugraset vokser en over hodet. Det er liksom ikke gjort i en håndvending å komme a jour.
    Litt artig med film, ja – det er jo lettere for de som ser på å danne seg et bilde av hagen enn når det bare er enkeltbilder.

  5. For en fantastisk hage du har! Og så stooor da! Utrolig mange flotte roser, busker og trær…sukk! Takk for “video-hage-vandringen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *