Hemmelig hagevenn…

er et fint tiltak på Hagegal. Jeg har vært med de siste to gangene, og det er jo kjempemorsomt både å få nye, spennende planter – men nesten enda morsommere å tusle rundt i egen hage og spa opp dette og hint til sin HHV. Etter nøye spionasje i forum, blogg og fotoalbum 🙂

Jeg har spadd opp noen greier og sendt avgårde til en annen kant av landet i dag. Håper plantene vil trives der og at HHV blir glad. Og å pønske ut passe kryptiske hint til hva det kan være er jo nesten det morsomste av alt.

2 comments for “Hemmelig hagevenn…

  1. rita
    23/08/2010 at 21:20

    Jo, det er gøy, og det gøyeste er nesten, som du sier, å tusle rundt å finne noe til sin HHV 🙂

    Men jeg er elendig på den delen med “kryptiske hint”……

  2. 24/08/2010 at 06:34

    Jeg har fulgt noen av gjettetrådene etter pakka er kommet, og det ser virkelig morsomt ut! Kan hende jeg slenger meg med neste runde.

Leave a Reply