Siste parfymepakke i postkassa i dag

Dette er jo rene adventskalenderen 🙂 De tre siste er Arpége (vintage), Rose Noir (Byredo) og Calamity J (Juliette has a Gun). Nå har jeg Arpége på venstre håndledd og Rose Noir på høyre og sniffer spent, samtidig som jeg kjenner virusene krype i kroppen. Har en mistanke om at det dessverre er Norovirus, så jeg håper ikke jeg kommer til å få en evig assosiasjon til disse velduftene til spysjuke og elendighet.

EDIT 18.12 Er bedre i dag, og snuser videre. Alle disse tre duftene er gode. Rose Noir er kanskje den minst vellykte? Den lukter kunstig sukkertøy med det samme, deretter roer den seg ned til en roseduft som jeg synes blir litt for tung for min smak. Calamity J er bedre, mannfolket likte den. Jeg er dårlig på å beskrive dufter, men denne er behagelig…
Også Arpége, da. Ja – jeg er definitivt gammel nok dame. Dette er en interessant duft, selv jeg klarte å kjenne notene som kom fram en etter en. Bare så synd at den ikke lages mer 🙁 Vintage-utgaven blir vel da bare stadig vanskeligere og dyrere å få tak i. Og «remixen» var definitivt ikke det samme.

5 comments for “Siste parfymepakke i postkassa i dag

 1. 17/12/2010 at 16:23

  Nei, huff! God bedring og vente med for megen testing nå.

 2. 18/12/2010 at 12:50

  Jeg vet ikke om du på noen måte er i form til å tenke på slikt, men jeg spør nå likevel:
  Hvor har du funnet den derre «Share and Enjoy»-tingen din?
  Jeg leter og leter – ikke minst etter et sted å putte kode til slikt.

 3. 18/12/2010 at 12:58

  Det er en plugin som heter «Sociable for WordPress». Bare å laste ned automatisk 🙂

 4. 18/12/2010 at 12:59

  Jeg klarte det!
  Takk for at du hadde den, -det satte meg på riktig spor 😀

 5. 18/12/2010 at 13:00

  Jeg lærer meg en svært viktig ting med dette her: å lese det som står under «Installation» 😆

Legg inn en kommentar