Håper på hagepåske

men foreløpig er det jobb som gjelder. Så i dag er det blitt en liten tuslehagerunde igjen etter jobb. Fant igjen et par gode hagehansker fra Europris (men ikke veldig holdbare dessverre – jeg kjøpte alle de hadde for et par år siden). Har røska opp noen avdankede stauder her og der og myst litt etter vårblomster. Så langt er det stort sett smått stell. Marsklosterklokkene er nydelige, nå er de på full fres. Noen blåveis har sprunget ut. Elines blåveis , som jeg er stolt over å ha reddet, gravstedet er nå slettet – har knupper. Inger Karins fylte, røde speider jeg så langt forgjeves etter, men jeg lever i håpet.
Noen krokus har også kommet opp, men jeg speider så langt forgjeves etter iris og eranthis. EN snøklokke er imidlertid på vei opp i det bedet hvor snøen ligger lengst. Så det er vel fortsatt håp. Jeg håper også at værmeldingen slår til – i så fall blir dette hagepåske 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *