Vårblomster

Endelig et litt hagerelatert innlegg herfra også. NOen vårblomster i hagen – før jeg i morgen setter kursen for Amsterdam, så det blir ikke noe haging på meg i helga. Forhåpentlig fjerner mannfolket noen hauger med brask og sånn – som jeg allerede har raket sammen.

image

Dette er Elines blåveis – den hvite utgaven. Ærlig og redelig stjålet fra kirkegården, (tjuveriet kan du lese om her og her ) og nå er den graven slettet, så denne hadde vært kompost om ikke jeg hadde berget den.

image

Plenugras – lerkespore. Mosen er jeg mindre begeistret for

image

Fylt snøklokke….

image

Gul krokus

image

Haquetia epipactis

image

En av de mest brukte fotovinklene i min hage —- ikke mye å skryte av foreløpig nei…

image

Lekker, fylt blåveis – importert fra Lillehammer 🙂 Takk til Nan Bentzen Skille 🙂

image

Marsklosterklokke

image

Bursdagsgave fra svigermor 🙂

image

Lekker julerose med røde kanter

image

blå lerkespore – dårlig bilde

image

Rød julerose

image

Og her er rødveisen til Inger Karin!!! Jeg var sikker på at den var død i fjor, men det er den ikke – hurra! At jeg har bestilt en ny som står til avhenting på Raufoss er bare en bonus 🙂

image

Gryta foran inngangen er frodig

image

Mer plenugras

image

ditto

image

ditto

image

 

Og her er den rosa utgaven av Elines blåveis. Ikke fullt så frodig som den hvite, men den kommer seg nok 🙂

2 tanker om “Vårblomster

  1. Så mye fint!! Den fylte blåveisen der er jo bare til å gå i spinn av! Si fra når tua blir så stor at du tø å dele, da 😀
    God tur til Amsterdam 🙂

  2. Det var jo det at jeg tok sjansen på å dele den fylte rødveisen (som var blitt ganske frodig…) og gi en bit til Nan i bytte for den blå som gjorde kål på den. I fjor så jeg ikke snurten av den og var helt sikker på den var dau – men spør om jeg ble ekstatisk da jeg oppdaga at den var kommet opp av jorda og faktisk blomstrer i år :-). Men den jeg ga bort har visst vært frodig hele tida, så Nan har halvveis lovet meg en bit tilbake. Så kanskje ender jeg med tre? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *