På tur igjen, dag 2 i Bratislava

Eller kanskje egentlig dag 1, siden det ikke ble så mye annet enn logistikk i går. Vi fikk planlagt litt da. Vi bor som nevnt her

Veldig fornøyd med leiligheten. Litt lite spisebord, men holder til to. Så frokosten ble inntatt hjemme etter en ganske god og rolig natt. Utrolig stille og godt her, kun fuglesang og en og annen fjern sirene å høre, til tross for at vi er sentralt i en stor by. Begynner å bli tradisjon å starte interrail med å finne presentable sko til mannfolket, men vi klarte det denne gangen også. De gamle gikk i søpla som sist. Vi feira det med et glass musiserende vin på det gigantiske og temmelig luksuriøse kjøpesenteret vi var innom. Ikke billige priser. Men mange gode sittegrupper. Et av bildene fortjener kanskje overskriften jeg så på et annet bilde for litt siden: People are prisoners of their phones. That is why they are called cell phones.

Deretter tok vi bussen videre til gamlebyen, spiste lunsj på en restaurant på den store plassen foran gamleoperaen. Deretter rusla vi i byen og knipset noen av Bratislavas mange flotte og humoristiske statuer. Været er sånn passe, har vært en og annen byge. Vi kjenner på at vi er gamle og slitne (i alle fall jeg) og har dratt hjem til leiligheten for å ha en rolig kveld. Men vi har lagt store planer for de neste to ukene, så mer lesverdige blogginnlegg kommer forhåpentlig etter hvert. Det blir mye musikk 🙂 Hvordan vi skal komme oss hjem er et åpent spørsmål, jeg hadde en ide om båt fra Polen til Sverige, men der er alt fullt. Jaja, det går alltid et tog, sier de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *