Do you want to suck my cock?

Ervik synes synd på den sparkede landslagstreneren.

Ville han syntes like synd på mannen om han hadde sagt det samme til ham selv?

Nei?

Tenkte jeg det ikke….

Det er forskjell på folk. Menn som er utmerkede trenere for andre menn, men som kommer med uttalelser som dette til kvinner de “må” fungere som trenere for- bør man selvsagt se på med overbærenhet. De er jo amerikanere. Annet kan man ikke forvente. Eller?

Heia Maren!

Denne type bemerkninger bør absolutt komme offentligheten for øret. Mange idrettsungdommer er unge og uerfarne. En hardhudet feminist hadde utvilsomt sagt noe i retning av : Nei takk, den der er alt for liten for meg – høyt og tydelig. Men tenåringer – eller idrettsungdommer, som absolutt ikke verken forventer eller fortjener å få høre noe slikt fra en trener, bør forskånes for sånt. Det er vel ikke derfor de driver med idrett, er det vel?
Mannen må jo ha et problem.

20 tanker om “Do you want to suck my cock?

 1. Han sa vel strengt tatt “Do you like sucking cock”. Ikke at det er så mye bedre, men litt annerledes.

 2. Det er fascinerende når menn skal fortelle kvinner hvor kvinners grenser bør gå…

  Det eneste grunnen til å synes synd på Mueller, er at ingen på et tidligere tidspunkt har fortalt ham at oppførselen hans er forkastelig. For der er det mange som har sviktet.

 3. Og dessverre er det først de siste 5-8 årene at jeg faktisk har begynt å få høre om overgrepshistorier fra menn. Så jeg tror unge mannlige talenter er minst like sårbare her, dessverre. Maren er voksen og har bein i nesa . Som sagt: Heia Maren!
  Det er mange yngre av begge kjønn som forhåpentlig vil ha stor nytte av dette.

 4. SA han virkelig det?! Herrejemini for en tulling!

  Heia Maren!

  (jeg må forresten si jeg skvatt litt da jeg så overskriften din i blogglista, Hilde 😆 )

 5. Jeg bruker vanligvis ikke den slags språk, nei…
  Men det gjør åpenbart noen menn i framtredende posisjoner. Måtte de få som fortjent. De har sikkert problemer. (den er sikkert pitteliten….)

 6. Vært fint om du utdypet litt. Mener du at det er greit at han forlanger oralsex av kvinnelige skøyteløpere, eller mener du å støtte ham på annen måte?

 7. Både iskwew.com (2 innlegg) og prosalosa på wordpress.com har skrevet bra om samme sak. Jeg sier også “Heia Maren” – all oppmerksomhet er ikke nødvendigvis komplimenter, og skal heller ikke godtas som det.

 8. Nå blei eg beintfram sjokkert – kjære vene for ein dust!
  Ingen som har gitt han tilrettevising før Maren gjorde det?
  Han seier nok ikkje slike ting til Bøkko nei.

 9. Ser at han selv kommer med sin versjon i dag og jeg syns ikke det er noe bedre utsagn:

  Sakset fra VG Nett:

  “Jeg sa ordrett til Maren: «I heard you are good at sucking cock?», og så la jeg til: «So are you?», sier Mueller”

  Jaja… 🙁

 10. Hjelpe meg for en tufs.
  Heia Maren, godt du sa fra og at det ble ryddet opp i. Tror nok dette er toppen på isfjellet. Det er nok mye mer av trakassering i forskjellige miljøer enn det som kommer fram i lyset, både i arbeidslivet og i idretten. Det gjelder at noen er modig nok til å stå fram og tåle å ta støyten.

 11. Måtte hele historien stå beinstøtt som eksempel på at man ikke kan tillate seg hva som helst. Takk og applaus til Maren som rapporterte utsagnet.
  En liten tanke: Ville utfallet blitt det samme med en mann som ‘skøytesjef’ ?

 12. Nå var det vel enstemmig vedtak i styret og der er flertallet menn så jeg tror faktisk utfallet ville blitt det samme. Dessuten tror jeg trenerens fortid også spilte en ikke ubetydelig rolle, her var det nok også snakk om den berømte dråpen… Jeg syns selv det er rart han ikke er avskjediget før og etter et så horribelt utsagn kunne ikke styret beholde ham dersom de skulle framstå med det minstre snev av troverdighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *