Gleder meg til konsert

Stange videregående skole har julekonsert denne helga. De synger i Stange kirke i dag, og i Ringsaker kirke i morgen. Dette er en årlig tradisjon, og jeg har vært på noen av disse konsertene før, for de pleier å være gode. Mannfolket har medvirket når de har behov for orgelakkompagnement – men i år har jeg enda en grunn til å gå. Yngste englebarn synger sopran i skolekoret.
De skal synge bl. a. Mendelssohns Hear My Prayer. Det er et fantastisk flott verk som jeg selv har vært med og sunget mange ganger, og har sunget både sopran- og altstemmen her.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tBYYM2B41-U]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GCIKdjVooQ0]

3 tanker om “Gleder meg til konsert

  1. Åh, dette var deilig, nydelig musikk, Hilde. Takk for “titten”, nå skal jeg på Spotify og søke opp dette her 😀

  2. Nydelig! Tenk å kunne synge så høye toner så avslappet. 🙂
    Siste koret jeg var med i plasserte meg i soprangruppen fordi de ikke hadde ledig for flere alt’er. Dette går så bra, ble jeg fortalt. Og jeg pep meg gjennom en sesong før jeg bare måtte gi meg. Fullstendig tortur på stemmebåndet og skrall i øregangene. 😉

  3. Det høres ubehagelig ut. Jeg er – som de fleste kvinner- “en slags mezzo”, og synger både sopran og altstemmer uten veldig mye besvær, men det kan jo røyne på litt i begge ender. Jeg blir aldri noen stor solist, men det er da flott å være korsanger også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *