De var kjempeflinke :-)

Fullstappet kirke på konsert i kveld, jeg hadde med bestemor og tante (mannfolket var naturligvis på plass på orgelgalleriet). Svær omtale i HA i dag også, etter gårsdagens konsert i Stange.
Nå er jeg muligens ikke helt objektiv her, men jeg var virkelig imponert over hva disse ungdommene fikk til. Noe av poenget er at de står for hele arrangementet fra a til å, og det gikk så knirkefritt som det er mulig å få det. Eneste som kunne innvendes rent praktisk, var at programmet (gul skrift på mørk bakgrunn) var vanskelig i å lese i dårlig kirkelys for oss som begynner å bli gamle og svaksynte. Programmet var en markering av at musikklinja på Stange er 25 år i år, og at Mendelssohn har 200-års jubileum. Han ble bare 38 år, men rakk å skrive utrolig mye flott musikk.
Spesielt koret synes jeg var svært imponerende. De var lydhøre og presise, fin balanse og flott framføring av alt de hadde satt på programmet. Mindre sangensembler gjorde også en strålende innsats med variert musikk.
Sang- og instrumentalsolister holdt jevnt over også et høyt nivå. Klarinettsolisten og gitarsolisten imponerte kanskje mest. Skal bli moro å følge med videre på dette.
*stolt mamma med tårer i øynene*

2 tanker om “De var kjempeflinke :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *