Bil


Her er bilen, da. Hyundai i30 stasjonsvogn, dieselutgave. Med masse fancy ditt og datt som jeg ikke har oppdaget eller testet ut ennå, men det kommer vel. Har så langt kjørt den fra bilbutikken, til min kjære far (og bildet er tatt på parkeringsplassen utafor hos han..), til Plantasjen hvor jeg kjøpte frø til tomat, flittiglise og fioler – selv jeg kommer til å så litt snart.
Og deretter hjem i snødrev og dårlig føre. Er veldig fornøyd så langt, bilen er behagelig å kjøre, nokså lik Matrixen i så måte, egentlig. Tok med meg bruksanvisningen inn, og har lest om navigasjon og ryggesensor og gudvethva, får se om jeg skjønner noe av det etterhvert. GPS’en min forsvant i dragsuget etter kollisjonen, så jeg får teste ut det som følger med bilen før jeg vurderer å kjøpe nytt. Det ser noget mer primitivt ut enn min kjære TomTom, men vi får nå se om det er brukendes.
Det ble en lang dag for en forslått stakkar, så jeg orka bare en halv korøvelse.
Men det går framover.
Koser meg med noter, DVD og CD- innspillinger fra London.

2 tanker om “Bil

  1. Gratulerer! Den ser da ut til å ha takhøyde nok bak til hjemtur fra hagesenter med et lite tre eller to?
    Vi har innebygd GPS i våre biler, det funker helt greit. Eneste ulempen er at du ikke kan laste ned oppdateringer til karta, men må kjøpe dem på CD. Og så må du legge inn adresser mens du sitter i bilen.

  2. Bør gå greit å få med seg trær her, ja 😉 I alle fall hvis jeg er alene i bilen. Og jeg skal få påmontert hengerfeste etterhvert, så jeg kan vel egentlig få med meg omtrent hva som helst…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *