Det går altfor tregt

… med våren i år. Har da fått knipset et par bilder av optimistiske vårblomster, men været er surt. I helga snødde det. Får jo ikke verken rakt eller ryddet, og langt mindre kost seg i hagen når det er sånn. Må vel rake og rydde uansett, men det skal være sol og vår i lufta når man driver med sånt, ellers er det ikke noe koselig. Tele i jorda er det også. Men kan kanskje gjødsle litt om ikke annet?

2 tanker om “Det går altfor tregt

  1. Visst går det tregt! I dalstroka hos meg er det fullt rakbart, men nettene er så kalde at jeg rører ikke beda enda. Hyggeligst ute i sol og stille! I dag er det ikke verst, jeg planlegger et raid i kontorhagen.

  2. Ja vi er jo heldige her på kysten som har fått våren, selv om det har vært kaldt i noen dager nå, og snø i lufta her også….heldigvis ikke nok til at den har lagt seg. Er helt enig i at det bør være vårvær når en jobber i hagen. Forrige helg beiset jeg gjerdet rundt hagen, og da frøs jeg så skrekkelig og var kald på nesetuppen:(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *