Nå er det den tiden av året igjen…

hvor sommer- og vinterhobby kolliderer så det suser etter. Denne helga skal jeg synge i Vang kirke- Förkledd Gud er hovedverket. Ellers skal vi synge Landkjenning og mannfolkets arrangement av Herre Gud ditt dyre navn og ære – som er en folketone fra Romedal. Han har laget et meget sprekt arrangement (mener jeg, da…) for messing, orgel og blandet kor. Og i morgen er det konsert. Dette er en markering av at musikklinja på Stange VGS er 25 år. Vårt yngste englebarn begynte der i høst, og Ringsaker kantori samarbeider med musikklinjekoret om denne konserten. Vi har samme dirigent, det er antagelig en nærliggende årsak, men det er et samarbeid som nok er en fordel for begge parter. Gjennomsnittsalderen er unektelig noe høyere i kantoriet, og det er en fordel for bassene og en ulempe for sopranene. Sammen er vi dynamitt, er det ikke så de sier 😉 Skal bli morsomt å synge sammen med yngste englebarn på annensopran, og etterpå er det jubileumsfest 😀
Får nok ikke raka noe denne helga, nei – så det er like bra det er bikkjekaldt. Da vi kjørte hjem fra korøvelse i kirka i går bemerket englebarnet at det lukta skikkelig “eggefis” hele vegen, så vi skylder på islendingene for at det er så kaldt.

Én tanke om “Nå er det den tiden av året igjen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *