Utfordringer tas selvsagt på strak arm…

Jeg har fått denne fra Anita. Jeg er selvsagt smigret over at hun tror at jeg lever et kult liv, hehe…
Min dag

Morgenens nedtur:
siden dette var siste arbeidsdag før jeg skal ha en ukes ferie, syns jeg det ikke var noen særlig nedtur å stå opp i dag. Selv om jeg heller ikke er av de mest morgenfriske sånn til vanlig. I motsetning til Anita er jeg morgengretten så det holder også. Mannfolket har løst dette problemet med at han står først opp, serverer meg en kopp kaffe, og ber meg holde meg i ro i senga til det går over….
Utenfor mitt vindu:
sitter det hver morgen to bråkete skjærer og terger livet av stakkars Tuselatten
På mitt fjernsyn:
Fjernsyn?? Tror det er flere uker siden jeg så på det. Men skal vurdere å se på det store bryllupet på lørdag. Det blir jo så søtt og rørende…
Jeg vil gjerne høre:
Vakker musikk, gode nyheter 🙂
Jeg har på meg:
T-skjorte, knebukser eccosandaler, tante Tussiks gullarmbånd, det koptiske korset fra Egypt, undertøy… (skal spare dere for beskrivelsen av sistnevnte)
I dag skal jeg:
slappe av resten av dagen og nyte første feriedag
Men jeg vil heller:
huh? måtte være om jeg kunne se fram til fire ukers ferie på et eksotisk sted i stedet for bare en uke i denne omgangen. Men man er da ikke kravstor…
I min vinduskarm:
Har min mors fantastiske epiphyllum akkurat blomstret av. En av de få inneplantene jeg klarer å holde liv i. Har satt noen stiklinger som jeg gleder meg til blir større. Den digre jeg har er nok på min alder…
I helgen skal jeg:
slappe av og feire min datter nr 2, som ikke bare har bursdag, har fått A på sin bachelor og anbefaling om å sende et sammendrag til publisering, men i dag også har fått jobb i sommer og leilighet i Oslo fra høsten. Det må bli en familiemiddag 🙂
Morgenens lykke:
Se over? Ellers alt som blomstrer i hagen for tida – det er jo noe nytt hver dag nå.
Dette bildet har dere aldri sett før:

n730445602_5000
har bladd i fotoalbumene etter noen morsomme bilder, men det er jo som regel jeg som er bak kamera. Dette er et fint bilde av tre av mine fire vakre døtre – må være lov for en skikkelig myrsnipe?

Sender den videre til Gundad og Rita – hvis de har lyst til å fortelle?

2 tanker om “Utfordringer tas selvsagt på strak arm…

  1. Hohoho, likte den om undertøyet. Tenk om man en dag faller overende sånn som i serien Nurse Jackie – og de ser det elendige undertøyet på mottagelsen. 😆
    Gromme og flinke jenter! 😀

  2. Jeg kan love deg at dersom du er akutt syk, så river sykepleierne på akuttmottaket av deg undertøyet uten å skjenke det en tanke… Med mindre det er HELT oppsiktsvekkende, og det er ikke mitt ;-)Eneste gangene jeg hører dem si noe om sånt er når det en sjelden gang kommer inn gamle gubber som ikke har vasket seg siste halvannet år og lukter deretter. Og da er det lukta og ikke undertøyet som kommenteres som regel, hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *