Offisiell klage på ferieværet

Dette går da ikke an. Nå har jeg ferie en skarve uke. Har vært ute og jobba masse i hagen i dag, men det var så kaldt at jeg måtte ha på meg den hagegale fleecejakka. Jeg hadde jo bestilt sol og behagelig temperatur? Ugraset later til å trives aldeles uovertruffent uansett vær. Trodde jeg hadde kommet rundt i forrige uke, men sannelig er det vokst opp meterhøye ugras både her og der. Fjerna masse brennenesle… usj….

og nå regner det 🙁

Planen var å ha varme sommerkvelder og kunne sitte ute og nyte duften av disse:

5 tanker om “Offisiell klage på ferieværet

  1. Høh, det var 7 plussgrader da jeg dro på jobb i sted. 🙁
    Møkkavær.

  2. Jeg vil også være med å klage på dette være. Nå har jeg nettopp vært ute og ryddet inn alle pottene jeg har på verandan.
    Har lyst til å sette meg ned å gråte.

  3. Ja, det eneste fornuftige ville vært å bygge drivhus over hele tomten, skru på varmen og spille litt sommermusikk! Pluss en liten rødvin =) Ha en fin ferieuke, og jeg sender litt sommervær til deg!

  4. Vi har (og har hatt en stund) 10 grader og småregn. Jeg synes faktisk det er ganske deilig, og varmt nok om man bare kler seg. Det er stor forskjell på 10 grader i januar og i juni, om sommeren er det tross alt mer å se på ute. Akkurat nå synes jeg tulipanene er veldig flotte med litt regn på. Det er et litt fredfult og rolig sommerregn, og så sparer jeg mye tid på vanningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *