Helgevakter er lange…

men dersom det er noenlunde rolig, får man litt “fri” midt på dagen. Jeg har bakvakt fra 13 til 23, så er det på’n igjen til i morgen tidlig klokka åtte. Det var i alle fall ganske rolig i morges, så jeg kunne overlate jobben helt a jour til kollegaen som kom klokka ett. Så hva gjør man da, med ti timer hvor man må være tilgjengelig og parat til å rykke ut, men likevel som regel får slippe? Handler på Plantasjen, rydder på harddisken på PC’n leser blogger, rusler en tur i hagen og tar bilder med ny mobil. Har ikke helt skjønt hvordan jeg laster opp video ennå, men en liten hagevandring på video skal det absolutt bli når jeg skjønner det…

Men her er dagens fotografiske fangst. Den røde rosen er den første blomsten på min nye dr Jamain 🙂

2 tanker om “Helgevakter er lange…

  1. Ja jeg husker pappa også var ganske rastløs på slike bakvakter. He-he. Godt du har hagen å ta bilde av til vår store glede da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *