Cantarelle på tur 9. september

Langt om lenge har Cantarelle fått ut fingeren og reist på tur – turné blir antagelig litt for pretensiøst. Men torsdag 9. september 2010 satte vi kursen mot Dronningens by med store forventninger.

 Litt stressa her i heimen – tidlig hjem fra kontoret, pakke i en fart, samle opp mannfolket og kjøre til Stange og plukke opp yngste englebarn og Cantarellevikar. E6 til Gardermoen er et kapittel for seg for tiden, og det var MYE trafikk. Så vi lå litt etter skjema og var bekymret for damene som muligens ventet… Men siste biten gikk radig, og vi var ikke mer enn 5 min forsinket da vi svingte inn foran avgangshallen. Alle kom seg ombord, og reisefeberen steg.

Vel framme bestemte undertegnede at med så mange folk er det antagelig lite å spare på offentlig transport til et sted man ikke helt vet hvor er, og vi ble råkjørt i drosje til vårt bestemmelsessted: Hotel Best Western City. Dette hotellet kan trygt anbefales til Københavnturister. Det ligger et steinkast fra Nyhavn og Kongens Nytorv – mao gangavstand til det meste. Hotellet har jazz og dansk design som tema, rommene er fine, internett er gratis, frokosten er god og betjeningen er høflig og forekommende. Første kvelden rakk vi lite annet enn å møtes i baren og avtale agenda for neste dag.

Følte meg til tider litt nazi som reiseleder, men jeg håper ingen følte seg altfor overkjørt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *