Cantarelle på tur 11.september

En hel fridag, selv om noe program var bestemt på forhånd. Alle hadde tatt i mot tilbud om billetter til konsert i DR sitt nye bygg klokka fire. Et spennende bygg, en fantastisk konsertsal, og en flott musikalsk opplevelse.
Jeg falt særlig for “A freak in Burbank” På denne lenken kan du laste ned en versjon fra “Proms” – bry deg ikke om reklamen for de russiske damene som dessverre popper opp på de mest uventede steder… De snakker også om Tim Burton og lurer på om det er han som er inspirasjonen til dette.
Richard Strauss “Ein Heldenleben” var jo også fantastisk.
Med hodet fullt av musikk, fant vi kveldens restaurant: Krebsegaarden. Jeg plukket denne ut etter gode omtaler på nett, og god oppfølging underveis. Dette er en ganske liten restaurant, med kunstgalleri i lokalene – og de skifter meny etter kunsten de stiller ut. Nå var det sylfider, drager og bevingede vesener ….
Restaurantens hjemmeside finnes her.
Maten kan absolutt anbefales. Restauranten drives av nordmenn – det visste vi ikke da vi bestilte. Men norske kokker gjør det jo til dels nokså skarpt internasjonalt – så det bør ikke trekke ned. Vi var nok alle enige om at maten her var utsøkt – men serveringen var litt mer enn man kunne ønske. Når et selskap som vårt går ut for å spise i samlet tropp, så ønsker vi jo å snakke litt om hva vi har opplevd, prate med hverandre etc. Det var ikke mulig her – servitøren dominerte det hele og hysjet ned alle som forsøkte å si noe – selv når de reiste seg opp for å holde tale. Det kan man ikke kalle annet enn uforskammet – men maten var aldeles glimrende, og noen minutter fikk vi da fred innimellom.
Jeg velger å se dette som en glipp. Det var andre gjester i restauranten som vi så fikk en helt annen behandling. Dette er en gjeng med unge og entusiastiske folk som ser ut til å kunne lage mat og har et godt konsept og en god beliggenhet for en utmerket restaurant.
Men plag gjestene litt mindre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *