Herre Gud, ditt dyre navn og ære

Dette er mannfolkets arrangement av denne folketonen fra Romedal, tekst av Petter Dass og her framført av Ringsaker kantori og Musikklinjekoret ved Stange VGS. Mannfolket på orgelkrakken, jeg står i første rekke i koret (rett bak klarinetten), og Kjersti rett bak meg (med sid pannelugg…). Skikkelig familiegreie? 😉

Ved 1.12 til 1.15 ser du også min kjære far og samboeren midt i bildet – rett bak orgelet på galleriet. (UTVILSOMT en skikkelig familiegreie, men det var fullt av andre folk der og, da – Vang kirke har plass til 1200 mennesker…)

7 tanker om “Herre Gud, ditt dyre navn og ære

  1. Rene familieseminaret jo 😀 Flink mannfolk. Nydelig salme, og like nydelig fremført 🙂

  2. Takk 🙂 Nå er jeg neppe helt objektiv,men jeg synes dette er et fantastisk flott arrangement som burde vært utgitt slik at andre også kan bruke det. Eneste innvendingen er at diskanten i siste verset er grusomt høy, men klatrer jo opp til h sånn pent og forsiktig, da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *