Skal vi saksøke foreldrene våre hvis vi ikke er perfekte?

13-åring med lærevansker saksøker sædbanken.
Jeg får litt frysninger av sånt som dette. Vi arver antagelig alle noen dårlige gener fra våre foreldre. Noen av oss arver flere enn andre, og ingen av oss har noe vi skal ha sagt før vi blir født, enten pappa er er postmannen, sæddonoren eller mammas ektemann.
Mulig det er grunn til å mene at sædbanker utelukkende bør levere sæd fra vakre, ariske og sykdomsfrie menn.
Er det ikke en lei bismak her et sted?
Jeg skjønner at det er leit å være født med medfødte lærevansker som skyldes defekt donorsæd som ingen var obs på – særlig når far og hans familie overhodet ikke er der for å bidra med sin eventuelle erfaring med problemet.
Men er dette en risiko man kan forvente ved å bruke sæddonor?
Eller er dette nok et skritt i retning av rasehygiene – bare under et annet navn denne gangen?

0 tanker om “Skal vi saksøke foreldrene våre hvis vi ikke er perfekte?

  1. Vel.. skulle gjerne saksøkt min mor for ridebukselår,dobbelthake og dundrende sinne. Men jeg har ikke råd til advokat. Ha-ha!!!!

  2. Mer enn litt spesielt dette her . . . denne jente har tydeligvis ikke forstått at hvis det hadde vært en annen sæd så hadde hun ikke eksistert – en annen hadde blitt født i steden. Eller tilhører hun et trosamfunn som tror at sjeler står i kø og hopper inn i neste ledig kropp som blir født???

  3. Sønnen min har dyskalkuli……..skal han saksøke adopsjonsbyrået????

    Dette minner meg om da vi var på Sri Lanka for å hente ham. Et australsk par kom ned for å hente barnet sitt og oppdaget at han var blind på det ene øyet. De nektet å ta i mot ham og forlangte å få nytt barn. Alle vi andre som var der nede for å hente barn var rystet!

  4. I USA er korteste veien til rikdom et realt søksmål. Jeg finner lovgivingen der like idiotisk som jeg er skeptisk til sædbank og donorsæd. Hvordan kan man sikre seg fra å ikke plutselig ende opp med en bror, søster eller far som ektemake…

    Dessuten synes jeg ikke det er noe menneskerett å få barn, Har større sans for at de som ikke kan få egne adopterer noen av de millioner ungene her i verden som virkelig har det tragisk med ingen fremtidsutsikter what so ever.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *