Endelig en sommerdag

Vi er veldig glad i lysthuset vårt.

image

Her er det blitt inntatt mang en aperitif og mang en kaffekopp på sommerettermiddager.

image

Men noen hadde sittet (?) hull i den ene benken. Det var en kvist der, da…

image

Så i dag har jeg vært snekker, med litt improvisert sagkrakk. Jeg sagde litt for langt på første forsøk:

 

image

Men det er jo bedre enn det motsatte. Nå er benken atter hel…

image

 

I tillegg har jeg fiksa kantklipperen min. Den har vært trofast i om lag ti år, så man skal vel ikke klage. Men jeg rådførte meg med min teknisk kyndige far, og vi ble enige om at det sannsynligvis var batteriet som var gåent. Etter litt fikling klarte jeg å få det ut, tok det med på en liten shoppingrunde, og fikk kjøpt maken på en lokal butikk. Nå lader det seg, men jeg lurte meg til en liten prøve etter en halvtimes lading, og det virker absolutt lovende. Kanskje det er håp for ryddige kanter her i hagen etter hvert…

Og her er lenke til roserunden for et par dager siden…

watch?v=dNDKRTMZ9J8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *