Nyanskaffelser

Min meget snille far har lovet meg nye stoler til stua i bursdagsgave. Så i dag var dagen for å raide alle distriktets møbelforretninger.

Og hos Helset på Hamar, så jeg jo bare STOLEN. Var litt i tvil om fargen, den er turkis. Men fikk med meg stoffprøven hjem for å sjekke om den gikk sammen med mitt blågrønne gamle skap som min mor har restaurert. Funka helt suverent, så nå blir det designstoler fra Hjort Knudsen. Gleder meg!

Ved siden av ligger Lefdal. Jeg hadde god tid, og tusla innom. Ikke at jeg skulle ha noe. Men hva skuer mitt øye – på tilbudsbordet ligger en Gordon Ramsay Bamix de luxe til sterkt nedsatt pris. Mindre enn jeg betalte for min høyst grunnleggende utgave for en tid siden.

Gjett om jeg kjøpte den! Og sendte melding til alle døtrene med forespørsel om de ville overta den gamle. Ingvild var raskest og er nå den lykkelige eier av en pent brukt Bamix mono 🙂

Vel hjemme oppdaget jeg at jeg hadde glemt å få med meg miksekoppen. Hele stasen lå jo i enkelte faktorer på et bord, sammen med masse andre greier. Nå har jeg jo en kopp fra før, men den må jo Ingvild få. Telefon til kundeservice resulterte i hyggelig sms etter et kvarters tid om at koppen var funnet og kan hentes i hvitevareavdelingen.

Jeg skal jo likevel til Hamar og bestille de fancy stolene på fredag, samt gå gjennom min havarerte pc sammen med min kjære far som ikke bare kjøper fine stoler, han fikser pc’n min også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *