Blomstring i mai

Vårblomster

Vårblomster

Det er vel ikke pent å legge ut sånt uten å si hva det er. Fra venstre, øverst:
Narciss Thalia, søt liten rhodo med langt og vanskelig navn, variegert haquetia epipactis (som jeg skam å melde ikke husker hvem som har sendt meg), fritillaria meleagris- rutelilje, fylt hvitveis: Vestal, tulipan:Gavota, mørk julerose (kjøpt som atropurpurea, tror jeg), glaucidium palmatum, magnolia: Wada’s Memory, rød kubjelle, halvveis – og hundetann: Pagoda under der og en lekker, hvit corydalis som har mista merkelappen (og spredd seg en god del) nederst i hjørnet.

Jeg har ikke tatt bilde av ugraset, men det begynner å bli noen hauger. Det er fortsatt nok å ta av…

0 tanker om “Blomstring i mai

  1. Jeg prøver… Har ikke reist meg for å finne kamera engang, tok bilde med mobilen. Shozu er treig noen ganger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *