Siste dag i paradiset

Og vi dro på båttur på Manavgat-elven

image

image

image

image

image

image

 

image

 

Her ser du både elva og havet bortenfor. Vi stoppet her for et bad. Man kunne velge. Bade i havet som holder 30 grader, eller i Manavgat-elven som er grønn fordi den består av smeltevann fra Taurus-fjellene. Den holder 14 grader, men det påstås at man blir 10 år yngre om man bader her. Kan ikke si at det merktes på noen av oss. Særlig Kjersti som i så fall ville gått fra 19 til 9 burde jo være synlig? Hehe. Det var kaldt…

image

 

image

 

image

 

 

Vet ikke om skipperkurs er inkludert i det kurset Apollo gir sine representanter?

image

 

hotellet vårt fra sjøsiden…

image

image

image

image

image

image

 

 

Vi nærmer oss Side med Apollotempelet på pynten

image

image

image

image

image

 

Om kvelden hadde vi bestilt bord på den kinesiske restauranten.  Det var ikke særs vellykket, både Kjersti og jeg ble dårlige. Maten var ok, men ikke mer enn det. Det vi spiste av den, da. Men på dette hotellet var det buffeten som imponerte mest. Perfekt mat til 1200 mennesker? Gjør det etter den som vil.

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *