Lang hagedag

Denne dagen er for en stor del blitt tilbragt i hagen . Plenen tar sin tid, diger som den er, og videre luking og rydding. Nå begynner det faktisk snart å ligne noe her, selv om det fortsatt er en god del ugras igjen. Nyslått plen gir jo absolutt en illusjon om velstelthet, hehe. Og nå merker jeg at jeg begynner å kooose meg med hagen. Det lukter så nydelig der ute. Epleblomster, narcisser. De gammeldagse narcissene kommer nå, det er de som lukter best. Nå er det like før rosene begynner også – knoppene viser farge både på Falkland og Lirosen i alle fall.
Det er meldt praktvær i pinsen, da skal det vel bli litt mer luking tenker jeg – og noe mer gjødsel må kjøpes inn til spredning under neste regnvær.

0 tanker om “Lang hagedag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *