Vegetarlasagne

Googla noen oppskrifter, men brukte egentlig ingen av dem.Begynte med en finhakket løk, fire finhakkede hvitløksfedd og en finraspet gulrot, som jeg freste på moderat varme til ganske mørt. Hadde oppi en kartong hakkede, økologiske tomater, en liten boks ansjos (regnet det for krydder, hehe, men litt juks om man er helt prinsippfast vegetar), noen gjenglemte, soltørkede tomater, en finhakket paprika som var i ferd med å krepere i kjøleskapet. En skvett vin, en skvett balsamico, ca 1 ts akasiehonning. Passelig dryss med oregano, timian, rosmarin og smoked paprika. Tenkte å bamixe det i panna, men det funka absolutt ikke, det skvetter jo til alle kanter. SÅ jeg hakka bare litt og tenkte det kunne være litt klumpete. Etter ca et kvarter tilsatte jeg en kartong økologiske grønne linser.
Det burde egentlig ha kokt litt lenger, tror jeg – men jeg var sulten.

image

image

Hjemmelaget pasta. Hvit saus på vanlig måte. Lagvis i form – linsegugge, frisk spinat, pasta og saus. Rikelig revet mozzarella og parmesan over sauslagene.

image

image

image

image

Sunt og godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *