Slutt på sommeren allerede?

Brrr – nå er det bikkjekaldt igjen. Får håpe det bedrer seg litt til uka som jeg skal ha ferie og planlegger storstilt haging hele uka. En liten mellomting mellom pinsens ekstremvarme og den sure vinden vi har nå, hadde gjort seg, ja. Men jeg må vel ta det som det kommer åkkesom. Blir det for dårlig vær, får jeg vel i det minste skikk på drivhuset. Blir været noenlunde, håper jeg å få plantet alle rosene som nå står i potter.
Her i huset har vi hatt det livat på musikk/underholdningsfronten de siste dagene. Yngste englebarnet fant en låt på nettet som hun likte godt, og arrangerte sin egen versjon for piano, gitar og to sangstemmer – storesøster ble utkommandert og låten spilt ca 1789472 ganger før de la den ut på NRK. Det skal vel mye til at de får like mange klikk som Susan Boyle, og opptaksutstyret later vel noe tilbake å ønske, men de ligger her:

0 tanker om “Slutt på sommeren allerede?

 1. Si meg – har du forlagt optimisten noe sted? Hvis du vil snakke om vinter nå får du flytte enda lenger nord, altså. 😉

 2. hihihiii
  Neida – håper været bedrer seg… Men jeg har dårlig erfaring med slike tidlige juniuker. Som regel viser været seg fra sin elendigste side. Men det kommer nok bedre dager

 3. Du får sette deg i bilen og rase opp til prestegarden på Ringebu i kveld – der blir det roser i danske hager og franske parker, samt oppskrifter på rosegodt og planlegging av tur. Det skal gjøre seg i blæsten, tenker jeg!

 4. uhh
  Høres trivelig ut, men orker ikke nå. Hadde det vært neste uke når jeg har ferie, hadde det vært noe helt annet.

 5. Det var da vakker sang!! Riktig flinke englebarn det der…..

  Og sommeren kommer nok tilbake, selv om jeg nok for alltid vil gå med den lille redelsen for at regnsommeren 2007 kan komme tilbake……

 6. Ja, nå har vi gjort oss ferdige med sommeren siden vi fikk så mye fint vær så tidlig, og det er jo som kjent bare SÅ mye sommer tilgjengelig.
  -og snart snur sola.

  😆

 7. Tilbake fra møtet (det VAR trivelig!) har jeg hørt på englebarna. Fine stemmer! Og jeg er enig med dem, det er en fin låt også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *