Påske

Det regner. Hølja ned i hele natt. Det er bra – da smelter jo snøen, så kanskje det er håp om vår her også. På den annen side kommer vinterens ødeleggelser fram. Rådyra har spist opp hele den store flotte rhodoen min buhu. Jeg trodde ikke svina LIKTE rhododendron engang. Jeg blir så sint!

Bursdagen er overstått, fikk kaktus og en sitron av min kjære mann, uvisst hva han mente med det… (hehe, jeg fikk litt annet også da, så jeg satser på at det ikke var vondt ment). Stod opp til nybakt kake fra ene englebarnet også, så det er ikke synd på meg. Nå gleder jeg meg til noen litt rolige dager. Har kjøpt Gardener’s World og Maeve Binchy. Har ved og rødvin – det blir fint.

0 tanker om “Påske

  1. Bursdag altså? Gratulerer så mye med overstått 🙂

    Synd med Rhodo-en. Jeg håper den tåler beskjæringen. Glad vi ikke har rådyr her hvor jeg bor. Det holder lenge med elg…..

  2. Gratulerer med dagen!

    Det var da som søren med den rhododendronen:-( Når endelig snøen er på vikende front burde det jo vært noe helt annet og mye mer hyggelig du skulle bli møtt av.

  3. Gratulerer med overstått dag:-) Gardeners’World og Maeve Binchy er ikke så dumt påskekos. Selv koser jeg meg med Alan Titchmarsh i påska.

    God påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *