Blomstring i mai

Vårblomster

Vårblomster

Det er vel ikke pent å legge ut sånt uten å si hva det er. Fra venstre, øverst:
Narciss Thalia, søt liten rhodo med langt og vanskelig navn, variegert haquetia epipactis (som jeg skam å melde ikke husker hvem som har sendt meg), fritillaria meleagris- rutelilje, fylt hvitveis: Vestal, tulipan:Gavota, mørk julerose (kjøpt som atropurpurea, tror jeg), glaucidium palmatum, magnolia: Wada’s Memory, rød kubjelle, halvveis – og hundetann: Pagoda under der og en lekker, hvit corydalis som har mista merkelappen (og spredd seg en god del) nederst i hjørnet.

Jeg har ikke tatt bilde av ugraset, men det begynner å bli noen hauger. Det er fortsatt nok å ta av…

0 comments for “Blomstring i mai

 1. 23/05/2009 at 17:06

  Hey, så gøy at du blir med. Du får si ifra når du har innlegget klart! 😀

 2. hildeG
  23/05/2009 at 17:16

  Jeg prøver… Har ikke reist meg for å finne kamera engang, tok bilde med mobilen. Shozu er treig noen ganger

 3. 23/05/2009 at 17:32

  Ja så det nå. Det var vel heller meg som var litt kjapp. He-he.

Legg inn en kommentar