Mer julemusikk til trøst og glede

Her er enda et spor fra Cantarelles jule-CD
Dette er en vakker komposisjon av Benjamin Britten for altsolo og kvinnestemmer a cappella. Dessverre er det en sur tone der (og det er meg :(), men resten er jo bra,da. Anna synger solo på denne også.

Jentene har dratt for å raide salget for kjole til Kjersti og dessuten besøke mannfolket. Jeg står over i dag, får ta en tur i morgen.

Har ellers sendt en mail til direktøren for prehospitale tjenester i Sykehuset Innlandet. Synes egentlig det er litt for dårlig at ambulansen bare dro sin vei og overlot det stakkars mannfolket til en vettskremt tenåring. Så vidt jeg vet skal alle pasienter med hodeskade som har vært bevisstløse undersøkes av lege. De visste kanskje – eller fikk høre – at jeg er lege. Men de tok jo ikke kontakt med meg for å forvisse seg om at jeg faktisk synes det var greit å ta over ansvaret for dette – eller om jeg i det hele tatt var hjemme.
Foreløpig har jeg fått et høflig svar om at saken vil bli tatt opp.
Jeg er jo ikke ute etter å *ta* noen, og det er tvilsomt om saken hadde fått noe annet forløp uansett – men man skulle da tro at Ali Farah hadde fått nok oppmerksomhet til at de fleste har fått med seg at hodeskader kan være svært vanskelig å vurdere…

0 tanker om “Mer julemusikk til trøst og glede

  1. Så rart at ambulanse personellet ikke har lært. Hodeskader bør de ta på alvor. Lurt at du kommenterer det ovenfor ledelsen. Slikt bør ikke skje mer.

  2. Menneskelig svikt eller rene uhell kan man selvsagt aldri gardere seg helt mot – men det skader nok ikke å innskjerpe retningslinjene litt av og til.

  3. Det er jeg helt enig med deg i. Bra at du tar det opp, du som har peiling på sånt. (De kan liksom ikke bare avfeie med “hysterisk kjerring” uten peiling.) Det kan jo faktisk bli avgjørende for noen det samme skjer med seinere.

    Fortsatt god bedring til mannfolket!

  4. Ønsker deg lykke til fremover, håper det går bra med mannen på gyn…. Ikke greit når det blir noe med våre kjære. Vil med det samme ønske deg et Godt Fredfullt Nytt År!

  5. Ha et godt nytt hageår, Hilde! Klem Solfrid

    (Her spiller mannen gitar og tven er av, ungene er på rommet og det er så deilig. Lett mat har vi spist og kroppen er fornøyd. Ikke noe tungt i dag. Håper du har det bra på nyttårsaften.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *