Godt nyttår

Leser både nyttårsønsker, ettertanker og framtidsplaner i bloggene rundt omkring. Godt nyttår til alle hagevenner! Måtte det spire og gro i 2009!

Her var nyttårsaften litt preget av unntakstilstand. Kalkun hos bestemor som vanlig tidlig på kvelden – men det var jo bare meg og to av døtrene som var gjester i år. Vi pleier å dra hjem tidlig – etter kongens tale – men drøyde litt lenger i år. Resten av nyttårsaften feiret fjortisen og jeg alene, med tv og dataspill som vi hadde fått til jul (vi slåss om det :D). Jeg åpnet en flaske Freixenet, så jeg er litt tung i hodet i dag, siden jeg ikke hadde noen å dele den med.

Mannfolket ringte og hadde fått dusja og fått på seg slips, så nå føler han seg mer som et menneske. Han hadde til og med planer om å høre nyttårskonserten i dag, så i morgen kan han vel komme hjem, tenker jeg.

Har ikke sådd noe som helst – foreløpig. Det begynner vel å haste hvis jeg skal stratifisere noe. Får titte litt i frøkatalogene i dag.
Roser har jeg bestilt, som jeg har blogga om før, ellers består min hagegalskap for tiden i å forbanne rådyra når de trekker over eiendommen her. Lurer på om jeg skal bestille mer revira – eller om jeg skal drøye det til våren? Jeg har følelsen av at det hjalp, det var lite rådyrgnafsing i sommer.

Sånn rent umiddelbart er det reisefeberen som gjelder. Følte jo at hele turen hang i en tynn tråd når mannfolket ble så dårlig, men hvis han nå kommer hjem i relativt god forfatning i morgen, så må det vel gå bra. Om nødvendig får vi ommøblere litt – slik at fjortisen blir med på tur og en av de større med sertifikat blir hjemme.
Jeg har virkelig behov for litt ferie og har gleda meg lenge, men det er jo ikke noe morsomt å dra på tur hvis man bare blir sittende og bekymre seg for hvordan det går hjemme. Vi tar en dag om gangen i forhold til det – jeg burde kanskje ringe reiseselskapet i morgen og forklare situasjonen.

0 tanker om “Godt nyttår

 1. Godt nyttår til deg Hilde!

  Så godt å høre at det går bedre med mannfolket:-) Jeg har tenkt mye på dere. Du fortjener virkelig en ferie nå så jeg krysser fingrene for at alt går etter planen.

 2. Det var godt å høre; at mannen er i bedring. Godt nytt hageår til deg, også!

 3. Godt nytt år, Hilde *klem* !
  Jeg krysser fingre for både mannfolk og ferie og alt sammen, jeg også.

 4. Godt nytt år til deg, Hilde! Godt å høre at det går fremover for mannfolket. 🙂

 5. Så flott at mannen er kommet seg på bena!
  Godt år til dere begge. 🙂

 6. Godt nytt år til deg og dine Hilde. Håper det ordner seg både med mannfolket og med ferien 🙂

 7. Godt nytt år til deg også Hilde.
  Håper alt ordner seg til det beste, og st du får din etterlengta ferie:-)

 8. Godt nyttår. Jeg skal ligge med kryssa bein og fingre fremover, og tenke på deg og dine. Håper han gubben blir bra nok til å dra.

 9. Mannfolket skal ikke noe sted. Han er ingen strandløve. Problemet er om det er greit å la han og fjortisen være hjemme alene. Men det tror jeg det er. Har besøkt ham i dag, og nå begynner han å ligne seg selv 🙂

 10. Så godt å høre at ting begynner å komme i orden igjen. Hils og si god bedring! Godt nyttår til dere alle sammen.
  Tv- og dataspill er rasende morsomt, bortsett fra at jeg kjører ut bilene mine hele tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *