Mer boksnakk…

Denne boka var ikke med meg som ferielektyre, til tross for at den hadde passet utmerket til det – og at jeg var den stolte innehaver av et eksemplar allerede før den kom i salg. 😀
Den er skrevet av en venn av meg – og jeg har fått være med på en god del av prosessen fram til utgivelse. På søndag fikk han en helsides omtale i VG og terningkast fem. Så gøy!
Så de som liker spennende krim, og vil vite litt om hvordan det er på Filippinene – les denne. Spesielt slutten er forrykende – det skal den jo være i en thriller av denne typen.

0 tanker om “Mer boksnakk…

 1. Takker for anbefalingen! Til tross for at jeg er på “krimavenning” tror jeg nok at jeg lar meg friste av denne! Prøver å få med meg mye av det norske forfattere. (Det var kanskje å ta vel hardt i – men det hørtes flott ut;-))

  Så gøy å få være delaktig da!

  Er nettopp ferdig med “Lindemans Tivoli” av Kjell Ola Dahl! Jappetid, moral og umoral. Litt røverhistorie! Men drivende.

  Et veldig godt skriv du hadde vedrørende Hamsun! Enig!
  Tror Markens Grøde var en av de første “voksenbøkene” jeg leste! – Forståelsen kom seinere!

 2. Jeg elsker krim og er ikke på avvenning så denne tror jeg at jeg må teste.

 3. Får se til å lese den selv – og deretter kanskje gi den til min far. Jeg leste og kommenterte diverse utkast underveis, men det kan være moro å se hvordan resultatet faktisk ble 🙂

 4. Hei, Hilde, du er en mesterkonsulent! Tusen takk for all hjelp med Magellans kors.
  Håper alle vil like boka!

  Vennlig hilsen

  Roar Sørensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *